Turska: Eksplozija u blizini suda u gradu Izmiru, čula se i pucnjava

by Mi205/01/2017

– Kako saznaje novinar AA do eksplozije je došlo u blizini zgrade suda u Izmiru, a nakon eksplozije čula se i pucnjava. U blizini mjesta eksplozije nalazi se još jedan sumnjivi paket.

IZMIR (AA) – U blizini zgrade suda u zapadnom turskom gradu Izmiru danas je došlo do snažne eksplozije, a prema mjestu događaja poslan je veliki broj policijskih i ekipa hitne pomoći, javlja Anadolu Agency (AA).


Kako saznaje novinar AA do eksplozije je došlo u blizini zgrade suda u Izmiru, a nakon eksplozije čula se i pucnjava. Na licu mjesta nalazi se veliki broj ekipa hitne pomoći i policijskih snaga.

Izmir, Turska - 5. januar 2017:Do jake eksplozije je došlo danas u blizini zgrade suda u turskom gradu Izmiru, a prema mjesto događaja je poslan veliki broj policijskih i ekipa hitne pomoć   ( Şafak Yel - Anadolu Agency ) Turska: Eksplozija u blizini suda u gradu Izmiru, čula se i pucnjava

Izmir, Turska – 5. januar 2017:Do jake eksplozije je došlo danas u blizini zgrade suda u turskom gradu Izmiru, a prema mjesto događaja je poslan veliki broj policijskih i ekipa hitne pomoć ( Şafak Yel – Anadolu Agency )

Policijske ekipe su već blokirale saobraćaj u blizini bulevara Maras, te drže pod kontrolom ulazne i izlazne tačke. Policija već traga za jednom sumnjivom osobom visine između 1,65 i 1,70 metra, koja nosi crnu jaknu i bijelu kapu.

Saznaje se također, da se u blizini mjesta eksplozije nalazi još jedan sumnjivi paket.

Mi2 vijesti:   Napadi na sjedište bivšeg ogranka Al-Kaide, ubijeno 25 osoba